Një verifikim i rëndësishëm në terren nga “Faktoje.al” se si po shkelet vendimi i Komisionit Qëndror Zgjedhor nga politikanët, duke bërë fushatë me ndërtimin e shtëpive të dëmtuara nga lëkundjet sizmike të 26 nëntorit 2019.

Politikani që e ka shkelur? Erion Veliaj. Por jo vetëm ai.

Lexim të frytshëm!

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)