Vetëm pak ditë na ndajnë nga zgjedhjet parlamentare dhe duket se “kali i betejës” që kryeministri Edi Rama po përdor për këtë fushatë zgjedhore është vaksinimi i qytetarëve kundër koronavirusit.

Edhe pse KQZ e ka sqaruar qartë se ndalohet përdorimi i “burimeve publike për fushatë” dhe madje u ka bërë thirrje partive politike që të respektojnë rregullat.

Lexoni shkrimin e Hashtag.al:

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)