Sa po paguajnë pacientët me Covid19 për t’u kuruar në Turqi? Si e gjejnë mënyrën për t’u kuruar atje? Si dhe sa është rritur numri i fluturimeve të charterave nga Shqipëria drejt Stambollit apo Ankarasë? Pse pacientët zgjedhin Turqinë, duke mos qëndruar në spitalet shqiptare?

Këtyre pyetjeve ju është përgjigjur gazetari Vladimir Karaj në hulumtimin e tij për BIRN-in.

Lexim të frytshëm!

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)