Sami Hoxha, u kthye nga emigracioni në atdhe për të ndarë eksperiencën dhe pasionin e tij për makinat.

Samiu nuk është thjesht një mekanik – ai është një artist i transformimit! Pas viteve të shpenzuara në emigrim, ai vendosi që ëndrra e tij për të krijuar një biznes të tijin në botën e makinave të ketë themelet në Shqipëri.

Tani, me kohë dhe pasion, ai ka hapur ofiçinën e tij në Tiranë, duke sjellë me vete një larmi shërbimesh: nga rregullimet më të vogla, deri te transformimet më të mëdha të furgonave e rulove.

Sami Hoxha është një shembull i përpjekjeve dhe guximit për të ndjekur ëndrrat. Përmes punës së tij, ai na mëson se çdo sfidë mund të kthehet në mundësi për suksesin tonë personal dhe për të ndikuar në komunitetin tonë.

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)