Riva Reçi është mjeke veterinere me klinikën e saj në Durrës dhe pas një pervoje punë në Belgjikë vendosi ta ndërtojë të ardhmen në Shqipëri. Riva e hapi klinikën menjëherë pas pandemisë kur kuptoi se përkujdesi ndaj kafshëve ishte profesioni që donte.

Ajo rrëfen se puna me kafshët kërkon shumë përkushtim teksa pohon se në Shqipëri është shtuar përkujdesja ndaj tyre.

Teksa tregon rrugëtimin e sfidat ka një vërejtje për personat që braktisin kafshët e për institucionet shtetërore që duhet të bëjnë më shumë në këtë drejtim. Riva nuk heziton të jape mesazhin e saj për të gjithë të rinjtë shqiptarë që duan të investojnë në vendin tonë.

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Artikull i Mëparshëm

Izmiri zgjodhi Shqipërinë

Artikulli Tjetër

GogoCast-Erjona Rusi

Leave a Reply

  • (not be published)