Një verifikim i rëndësishëm për interesin publik lidhur me rindërtimin e shtëpive pas lëkundjeve sizmike të 26 nëntorit 2019 në Shqipëri.

Gazetari Joel Çela i “Faktoje.al” sjell në një hulumtim numrin e banesave të ndërtuara duke e vënë përballë planeve të qeverisë.

Lexim të frytshëm!

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)