Bashkia Vorë është një nga zonat më të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit 2019. Krerët e institucioneve të rindërtimit premtuan pastrimin e inerteve dhe ndërtimin e 404 apartamenteve vetëm në zonën e qytetit. “Faktoje.al” ka verifikuar se në fillim të korrikut rezultojnë shumë ndërtesa të ndëmtuara rëndë që ende nuk janë shembur, ka ende zona me inerte të papastruara dhe ndërtimi i pallateve i ka kaluar afatet.
Lexo më shumë këtu:

Leave a Reply

  • (not be published)