Një model shqiptar se si duhet shkruar një reportazh.

Reportazhi i Alfred Lelës prek një nga temat më të ndjeshme, atë të Lazaratit por më shumë se informacioni që marrim aty mbetet i rëndësishëm stili i të shkruarit dhe takimi i përsonazheve nga autori, që vijnë lirshëm për lexuesin.

Lexim të frytshëm!

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)