Kjo është historia se si Butrinti u kthye në një plaçkë lobimi e përfitimi, duke kompromentuar qeverinë amerikane dhe dinastinë Rothschild nga Michael Granoff.

Granoff është kreu i AADF-së, e cila ka marrë në menaxhim sitin më të rëndësishëm arkeologjik në Shqipëri, Butrintin.

Hashtag.al sjell të plotë prapaskenat.

https://www.hashtag.al/index.php/2022/08/27/operacioni-butrinti-si-e-kompromentoi-michael-granoff-qeverine-amerikane-dhe-dinastine-rothschild/

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)