OCCRP-ja është një organizatë gazetarësh investigativë e përqëndruar te hulumtimi i krimit të organizuar dhe korrupsionit.

Kush është “Grupi Amerika”? Cilat janë lidhjet e tyre me botën e spiunazhit?

Në këtë seri artikujsh organizata “OCCRP” sjell historinë e grupit të drogës serbo-amerikan. Me siguri do gjeni ngjashmëri me dokumentarin “The last Narc”, për këdo që e ka parë.

Lexim të frytshëm!

Lexoni këtu Investigimin e OCCRP-së

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)