[rev_slider_vc alias=”wp-news-full2″]
HEADLINE
Valmora Gogo 25, Sep 11 secs
0 11 secs
Gogo.al

Izmir Bahja është skulptori i ri që ka vendosur të ndërtojë të ardhmen artistike në Shqipëri. Ai përdor materiale të ndryshme si mermeri, argjila, druri dhe metali për të krijuar skulptura për artdashësit në Tiranë.

Me një talent trashëguar nga i ati por me një sukses falë punës së tij, Izmiri mendon që krijimet e tij t’i shfaqë në galeri dhe ekspozita në të gjithë vendin.

Është shumë krenar që ai po investon në Shqipëri dhe po ndihmon në zhvillimin e industrisë së artit në vendin tonë.

Është shumë interesante të shikojmë se çfarë krijimesh të reja do të sjellë ai në studion e tij të re, një sipërmarrje që planifikon ta zhvillojë më tej.

MORE ARTICLES IN THIS CATEGORY


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/gogo.al/public_html/wp-content/plugins/sama-author-review/index.php on line 229

Izmiri zgjodhi Shqipërinë

Izmir Bahja është skulptori i ri që ka vendosur të ndërtojë të ardhmen artistike në Shqipëri. Ai përdor materiale të ndryshme si mermeri, argjila, druri
Valmora Gogo on Gogocast / 25, Sep / 0

Josiana zgjodhi Shqipërinë

Josiana Fullani është e reja e talentuar që ka vendosur të investojë në Shqipëri. Ajo mban rolin e menaxheres së projekteve pranë kompanisë “Commercey” dhe
Valmora Gogo on Gogocast / 25, Aug / 0

Investigimi- Kush po i korr fondet në Shqipëri në programin IPARD që u pezullua nga BE-ja

Pezullimi i përkohshëm për Shqipërinë i programit për bujqësinë IPARD II, pas dyshimeve të Bashkimit Evropian për korrupsion, është vetëm maja e ajsbergut të paketës
Valmora Gogo on Zgjedhja e editorit / 21, Aug / 0

A është real “Uragani Adriatik”? (Intervista)

Uraganëve u vendosin zakonisht emra grash. Fatmirësisht Shqipëria nuk është rrezikuar kurrë prej tyre mirëpo le ta marrim pak hua simbolikisht këtë fenomen për të
Valmora Gogo on Kryesore / 17, Aug / 0

Raportet e Inteligjencës: Tom Doshi drejtoi Grupin e Krimit të Organizuar në Australi

Agjencia më e lartë e Inteligjencës Kriminale të Australisë dyshoi se Tom Doshi, një biznesmen dhe politikan kryesor shqiptar me lidhje me kryeministrin Rama, drejtoi
Valmora Gogo on Kryesore / 28, Jul / 0

Izmiri zgjodhi Shqipërinë

Izmir Bahja është skulptori i ri që ka vendosur të ndërtojë të ardhmen artistike në Shqipëri. Ai përdor materiale të ndryshme si mermeri, argjila, druri
Valmora Gogo on Gogocast / 25, Sep / 0

Josiana zgjodhi Shqipërinë

Josiana Fullani është e reja e talentuar që ka vendosur të investojë në Shqipëri. Ajo mban rolin e menaxheres së projekteve pranë kompanisë “Commercey” dhe
Valmora Gogo on Gogocast / 25, Aug / 0

Investigimi- Kush po i korr fondet në Shqipëri në programin IPARD që u pezullua nga BE-ja

Pezullimi i përkohshëm për Shqipërinë i programit për bujqësinë IPARD II, pas dyshimeve të Bashkimit Evropian për korrupsion, është vetëm maja e ajsbergut të paketës
Valmora Gogo on Zgjedhja e editorit / 21, Aug / 0

A është real “Uragani Adriatik”? (Intervista)

Uraganëve u vendosin zakonisht emra grash. Fatmirësisht Shqipëria nuk është rrezikuar kurrë prej tyre mirëpo le ta marrim pak hua simbolikisht këtë fenomen për të
Valmora Gogo on Kryesore / 17, Aug / 0

Raportet e Inteligjencës: Tom Doshi drejtoi Grupin e Krimit të Organizuar në Australi

Agjencia më e lartë e Inteligjencës Kriminale të Australisë dyshoi se Tom Doshi, një biznesmen dhe politikan kryesor shqiptar me lidhje me kryeministrin Rama, drejtoi
Valmora Gogo on Kryesore / 28, Jul / 0

Izmiri zgjodhi Shqipërinë

Izmir Bahja është skulptori i ri që ka vendosur të ndërtojë të ardhmen artistike në Shqipëri. Ai përdor materiale të ndryshme si mermeri, argjila, druri
Valmora Gogo on Gogocast / 25, Sep / 0

Josiana zgjodhi Shqipërinë

Josiana Fullani është e reja e talentuar që ka vendosur të investojë në Shqipëri. Ajo mban rolin e menaxheres së projekteve pranë kompanisë “Commercey” dhe
Valmora Gogo on Gogocast / 25, Aug / 0

Investigimi- Kush po i korr fondet në Shqipëri në programin IPARD që u pezullua nga BE-ja

Pezullimi i përkohshëm për Shqipërinë i programit për bujqësinë IPARD II, pas dyshimeve të Bashkimit Evropian për korrupsion, është vetëm maja e ajsbergut të paketës
Valmora Gogo on Zgjedhja e editorit / 21, Aug / 0

A është real “Uragani Adriatik”? (Intervista)

Uraganëve u vendosin zakonisht emra grash. Fatmirësisht Shqipëria nuk është rrezikuar kurrë prej tyre mirëpo le ta marrim pak hua simbolikisht këtë fenomen për të
Valmora Gogo on Kryesore / 17, Aug / 0

Raportet e Inteligjencës: Tom Doshi drejtoi Grupin e Krimit të Organizuar në Australi

Agjencia më e lartë e Inteligjencës Kriminale të Australisë dyshoi se Tom Doshi, një biznesmen dhe politikan kryesor shqiptar me lidhje me kryeministrin Rama, drejtoi
Valmora Gogo on Kryesore / 28, Jul / 0

Art

culture

25
Sep
Izmir Bahja është skulptori i ri që ka vendosur të ndërtojë të ardhmen artistike në Shqipëri. Ai përdor materiale të
11 secs 0

Reader

comments

Më në fund një gazetë Shqiptare asnjanëse... JU
Është diçka pozitive që VV të organizohet edhe n
GREEN
Valmora Gogo 25, Sep 11 secs
0 11 secs
Gogo.al

Izmir Bahja është skulptori i ri që ka vendosur të ndërtojë të ardhmen artistike në Shqipëri. Ai përdor materiale të ndryshme si mermeri, argjila, druri dhe metali për të krijuar skulptura për artdashësit në Tiranë.

Me një talent trashëguar nga i ati por me një sukses falë punës së tij, Izmiri mendon që krijimet e tij t’i shfaqë në galeri dhe ekspozita në të gjithë vendin.

Është shumë krenar që ai po investon në Shqipëri dhe po ndihmon në zhvillimin e industrisë së artit në vendin tonë.

Është shumë interesante të shikojmë se çfarë krijimesh të reja do të sjellë ai në studion e tij të re, një sipërmarrje që planifikon ta zhvillojë më tej.

MORE ARTICLES IN THIS CATEGORY

WOMEN

world

Izmir Bahja është skulptori i ri që ka vendosur të ndërtojë të ardhmen artistike në Shqipëri. Ai përdor materiale të ndryshme si mermeri, argjila, druri dhe metali
/ Sep 25
Josiana Fullani është e reja e talentuar që ka vendosur të investojë në Shqipëri. Ajo mban rolin e menaxheres së projekteve pranë kompanisë “Commercey” dhe drejton me
/ Aug 25

MEN

world

Izmir Bahja është skulptori i ri që ka vendosur të ndërtojë të ardhmen artistike në Shqipëri. Ai përdor materiale të ndryshme si mermeri, argjila, druri dhe metali
/ Sep 25
Josiana Fullani është e reja e talentuar që ka vendosur të investojë në Shqipëri. Ajo mban rolin e menaxheres së projekteve pranë kompanisë “Commercey” dhe drejton me
/ Aug 25

OLD

Winteger ac nulla vitae tortor viverra commodo. Maecenas tristique fermentum nunc vel pretium. Ut in tortor volutpat felis porttitor dignissim. Nulla leo felis, rutrum Integer ac nulla vitae tortor viverra commodo. Maecenas tristique fermentum nunc vel pretium. Ut in tortor volutpat felis porttitor dignissim. Nulla leo felis, rutrum. Maecenas tristique fermentum nunc vel pretium. Ut in tortor volutpat felis porttitor dignissim

This is h4 and everything for first round

Utin tortor volutpat felis porttitor dignissim. Nulla leo felis, rutrum Integer ac nulla vitae tortor viverra commodo. Maecenas tristique fermentum nunc vel pretium. Ut in tortor volutpat felis porttitor dignissim. Nulla leo felis, rutrum Integer ac nulla vitae tortor viverra commodo. Maecenas tristique fermentum nunc vel pretium. Ut in tortor volutpat felis porttitor dignissim nunc vel.

Qinteger ac nulla vitae tortor viverra commodo. Maecenas tristique fermentum nunc vel pretium. Ut in tortor volutpat felis porttitor dignissim nulla leo.

Integer ac nulla vitae tortor viverra commodo. Maecenas tristique fermentum nunc vel pretium. Ut…

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

SUSCRIBE

Stay

CONNECTED

Izmiri zgjodhi Shqipërinë

Izmir Bahja është skulptori i ri që ka vendosur të ndërtojë të ardhmen artistike në Shqipëri. Ai përdor materiale të ndryshme si mermeri, argjila, druri dhe metali për të krijuar skulptura për artdashësit në Tiranë.
Gogo.al

ART

and CULTURE

25
Sep
Izmir Bahja është skulptori i ri që ka vendosur të ndërtojë të ardhmen artistike në Shqipëri. Ai përdor materiale të
11 secs 0
THE
Valmora Gogo 25, Sep 11 secs
0 11 secs
Gogo.al

Izmir Bahja është skulptori i ri që ka vendosur të ndërtojë të ardhmen artistike në Shqipëri. Ai përdor materiale të ndryshme si mermeri, argjila, druri dhe metali për të krijuar skulptura për artdashësit në Tiranë.

Me një talent trashëguar nga i ati por me një sukses falë punës së tij, Izmiri mendon që krijimet e tij t’i shfaqë në galeri dhe ekspozita në të gjithë vendin.

Është shumë krenar që ai po investon në Shqipëri dhe po ndihmon në zhvillimin e industrisë së artit në vendin tonë.

Është shumë interesante të shikojmë se çfarë krijimesh të reja do të sjellë ai në studion e tij të re, një sipërmarrje që planifikon ta zhvillojë më tej.

MORE ARTICLES IN THIS CATEGORY

REGIONAL

Winteger ac nulla vitae tortor viverra commodo. Maecenas tristique fermentum nunc vel pretium. Ut in tortor volutpat felis porttitor dignissim. Nulla leo felis, rutrum Integer ac nulla vitae tortor viverra commodo. Maecenas tristique fermentum nunc vel pretium. Ut in tortor volutpat felis porttitor dignissim. Nulla leo felis, rutrum. Maecenas tristique fermentum nunc vel pretium. Ut in tortor volutpat felis porttitor dignissim

This is h4 and everything for first round

Utin tortor volutpat felis porttitor dignissim. Nulla leo felis, rutrum Integer ac nulla vitae tortor viverra commodo. Maecenas tristique fermentum nunc vel pretium. Ut in tortor volutpat felis porttitor dignissim. Nulla leo felis, rutrum Integer ac nulla vitae tortor viverra commodo. Maecenas tristique fermentum nunc vel pretium. Ut in tortor volutpat felis porttitor dignissim nunc vel.

Qinteger ac nulla vitae tortor viverra commodo. Maecenas tristique fermentum nunc vel pretium. Ut in tortor volutpat felis porttitor dignissim nulla leo.

Integer ac nulla vitae tortor viverra commodo. Maecenas tristique fermentum nunc vel pretium. Ut…

25
Sep
Izmir Bahja është skulptori i ri që ka vendosur të ndërtojë të
11 secs 0
25
Aug
Josiana Fullani është e reja e talentuar që ka vendosur të investojë
3 mins 0

SPORT

NEWS

ENTERTAINMENT

NEWS

FASHION

NEWS

BUSINESS

NEWS