Module: Newspaper and Blog

Posted on March 12, 2014, 12:18 pm
3 mins

Module 2

Subtitle

Një propozim për frenimin e kriminalitetit
Gogo / Mar 2
Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata ulur në banka, të kalosh teste të njëpasnjëshme, madje të
Module 5
Valmora Gogo 2, Mar 12 mins
0 12 mins
Gogo.al

Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata ulur në banka, të kalosh teste të njëpasnjëshme, madje të kalosh edhe provime kombëtare. Vetëm atëherë kur ti i kalon ato me rezultate sipas minimumit të caktuar do të mund t’u gëzohesh sukseseve të radhës; regjistrimit në universitet, zhvillimit të karrierës e me radhë.

Në këtë parashikim të radhëve të vendimeve për jetën tënde, diku mes fazave, vendos të bëhesh prind.

Por gjërat nuk funksionojnë gjithnjë kështu në jetë. Mes atyre fëmijëve që do duheshin të kalonin orë pune e djerse në shkollë, apo teste të njëpasnjëshme ka edhe nga ata që heqin dorë apo që sistemi nuk i ndihmon dot më.

Megjithatë, shumë prej këtyre fëmijëve bëhen prindër. Një pjesë prej tyre mund të mos duan fëmijë ose për një arsye apo për një tjetër mund të mos munden, por po të vëzhgojmë me kujdes shoqërinë tonë, në pjesën dërrmuese të saj, familjen me pasardhës e ka nuklin bazë të organizimit.

Po shoqërinë nuk e përbëjnë vetëm këta të parët, që ndjekin rrugën e gjatë të edukimit, ku kanë mundësi të mësojnë, të formohen, të reflektojnë, të hedhin poshtë stereotipe apo gjykime e modele të gabuara që i kanë mësuar apo që kanë burime të pafundme informacioni, impakt në shoqëri dhe sigurojnë të ardhura më të…

MORE ARTICLES IN THIS CATEGORY

Module 6

test

Një propozim për frenimin e kriminalitetit
Gogo.al

Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata ulur në banka, të kalosh teste të njëpasnjëshme, madje të kalosh edhe provime kombëtare….

Si zhvillohet një revolucion në 2023-shin, leksion nga fronti opozitar
Gogo.al

Meqë qeveria Rama nuk u rrëzua dhe me gjasë pasi të mbarojë skulpturën që kishte nisur do shkojë serbes-serbes në zyrë, le të reflektojmë pak mbi progresin që shënoi

Dy televizione dhe një parti e re gati për zgjedhjet vendore
Gogo.al

Në Shqipëri jemi mësuar jo vetëm me parti por edhe me parti-projekte apo kandidatë-projekte. Mjafton të kujtojmë projekte afatshkurtra që kanë dashur të influencojnë zgjedhjet, ndër më të suksesshmit mes tyre padyshim Gjergj Bojaxhi,…

Module 7

Module 9

Një propozim për frenimin e kriminalitetit

Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata ulur në banka, të kalosh teste të njëpasnjëshme, madje të kalosh edhe provime kombëtare. Vetëm
Gogo.al

Module 12 carousel

subtitle

Një propozim për frenimin e kriminalitetit
Si zhvillohet një revolucion në 2023-shin, leksion nga fronti opozitar
Dy televizione dhe një parti e re gati për zgjedhjet vendore
Dua Lipa i kuroi egon atdheut
A do të jetë Ilir Alimehmeti rivali i Erion Veliajt?
Breshëri gabimesh nga presidenti Begaj në komunikimin publik
OPERACIONI BUTRINTI – Si e kompromentoi Michael Granoff qeverinë amerikane dhe dinastinë Rothschild
< >

Module 14


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/gogo.al/public_html/wp-content/plugins/sama-author-review/index.php on line 229

Një propozim për frenimin e kriminalitetit

Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata ulur në banka, të kalosh
Valmora Gogo on Kryesore / 2, Mar / 0

Si zhvillohet një revolucion në 2023-shin, leksion nga fronti opozitar

Meqë qeveria Rama nuk u rrëzua dhe me gjasë pasi të mbarojë skulpturën që kishte nisur do shkojë serbes-serbes në zyrë, le të reflektojmë pak
Valmora Gogo on Analizë / 11, Feb / 0

Dy televizione dhe një parti e re gati për zgjedhjet vendore

Në Shqipëri jemi mësuar jo vetëm me parti por edhe me parti-projekte apo kandidatë-projekte. Mjafton të kujtojmë projekte afatshkurtra që kanë dashur të influencojnë zgjedhjet,
Valmora Gogo on Analizë / 22, Jan / 0

Dua Lipa i kuroi egon atdheut

Nuk kemi parë ndonjë vënie shpatullash të tilla siç Dua Lipa bëri dje. Shpatulla përballë denigrimesh e ofendimesh ndaj shqiptarëve të të njëjtit gjak me
Valmora Gogo on Analizë / 29, Nov / 0

A do të jetë Ilir Alimehmeti rivali i Erion Veliajt?

E dekonspiroi shpejt maxhoranca dhe mediet afër qeverisë emrin e mjekut Ilir Alimehmeti si kandidat i opozitës për Bashkinë e Tiranës. Mjaftoi një përmbajtje që
Valmora Gogo on Analizë / 25, Oct / 0

Breshëri gabimesh nga presidenti Begaj në komunikimin publik

U kalua lehtësisht mungesa e një mesazhi a një paragrafi për Kosovën në fjalimin e parë si president. Qe e mirëkuptueshme deri diku se arsyeja
Valmora Gogo on Kryesore / 13, Sep / 0

module 18

Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të
/ 12 mins
Meqë qeveria Rama nuk u rrëzua dhe me gjasë pasi
/ 4 mins
Në Shqipëri jemi mësuar jo vetëm me parti por edhe
/ 3 mins
Nuk kemi parë ndonjë vënie shpatullash të tilla siç Dua
/ 6 mins
E dekonspiroi shpejt maxhoranca dhe mediet afër qeverisë emrin e
/ 4 mins
U kalua lehtësisht mungesa e një mesazhi a një paragrafi
/ 4 mins

Module 20

Më në fund një gazetë Shqiptare asnjanëse... JU
Është diçka pozitive që VV të organizohet edhe n

Module 23

02
Mar
Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të
12 mins 0
11
Feb
Meqë qeveria Rama nuk u rrëzua dhe me gjasë pasi të mbarojë
4 mins 0

Module 25

Module 27

subtitle

2
Mar
Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata
12 mins 0

Module

30

0 view 12 mins
Gogo.al
Kryesore Mar 2, 2023

Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata ulur në banka, të kalosh teste të njëpasnjëshme, madje të kalosh edhe provime kombëtare. Vetëm atëherë kur ti i kalon ato me rezultate sipas minimumit të caktuar do të mund t’u gëzohesh sukseseve të radhës; regjistrimit në universitet, zhvillimit të karrierës e me radhë.

Në këtë parashikim të radhëve të vendimeve për jetën tënde, diku mes fazave, vendos të bëhesh prind.

Por gjërat nuk funksionojnë gjithnjë kështu në jetë. Mes atyre fëmijëve që do duheshin të kalonin orë pune e djerse në shkollë, apo teste të njëpasnjëshme ka edhe nga ata që heqin dorë apo që sistemi nuk i ndihmon dot më.

Megjithatë, shumë prej këtyre fëmijëve bëhen prindër. Një pjesë prej tyre mund të mos duan fëmijë ose për një arsye apo për një tjetër mund të mos munden, por po të vëzhgojmë me kujdes shoqërinë tonë, në pjesën dërrmuese të saj, familjen me pasardhës e ka nuklin bazë të organizimit.

Po shoqërinë nuk e përbëjnë vetëm këta të parët, që ndjekin rrugën e gjatë të edukimit, ku kanë mundësi të mësojnë, të formohen, të reflektojnë, të hedhin poshtë stereotipe apo gjykime e modele të gabuara që i kanë mësuar apo që kanë burime të pafundme informacioni, impakt në shoqëri dhe sigurojnë të ardhura më të…

Module

31

Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata ulur në banka, të kalosh teste të
/ Mar 2
Meqë qeveria Rama nuk u rrëzua dhe me gjasë pasi të mbarojë skulpturën që kishte nisur do shkojë serbes-serbes në zyrë, le të reflektojmë pak mbi progresin
/ Feb 11