[rev_slider_vc alias=”wp-news-full2″]
By Valmora Gogo Published on Apr 28, 2023
0 2 mins
Gogo.al

Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin tregon në GogoCast detaje nga puna e saj, duke folur mbi gazetarinë investiguese, duke komentuar sfidat që e ndjekin por po kështu duke dhënë edhe sugjerime praktike për gazetarët e rinj.

Cilat janë disa nga hulumtimet më të forta të Çelës?

1-Në vitin 2020, shkrimi për zbulimin e qendrës së call centër-it të zotëruar nga Amant Josifi, ish-ortaku i vëllait të kryeministrit Rama, vlerësohet si çmimi më i mirë investigativ në konferencën e  Gazetarëve Investigativë për Evropën.

2-Fabrika e Mashtrimit, një cikël shkrimesh të publikuara në rrjetin investigativ OCCRP, ekspozuan punën e një një grupi mashtrues me bazë në Kiev që nëpërmjet linjave të call-centerit  mashtronin të moshuarit në Evropë.

3-Në vitin 2017, Lindita Çela ishte pjesë e grupit të gazetarëve që u nderuan me çmimin “Global Shining Light” në Konferencën Globale të Gazetarisë Investigative 2017 në Johannesburg. Hetimi zbuloi një tubacion armësh midis Evropës Qendrore dhe Lindore dhe Lindjes së Mesme me vlerë 1.2 miliardë euro. Pas publikimit të historisë, Bashkimi Evropian njoftoi se do të monitoronte rrjedhën e armëve dhe disa vende rishikuan politikat e tyre.

Çela rrëfen në këtë bisedë se pse do t’i thoshte “JO” ftesës së kryeministrit në Podcastin që ky i fundit po realizon.

GogoCast -Lindita Çela
Gogo.al

Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin tregon në GogoCast detaje nga puna e saj, duke folur mbi gazetarinë investiguese,…

Një propozim për frenimin e kriminalitetit
Gogo.al

Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata ulur në banka, të kalosh teste të njëpasnjëshme, madje të kalosh edhe provime kombëtare….

SHORT

NEWS

GogoCast -Lindita Çela
Gogo.al

Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin tregon në GogoCast detaje nga puna e saj, duke folur mbi gazetarinë investiguese,…

Një propozim për frenimin e kriminalitetit
Gogo.al

Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata ulur në banka, të kalosh teste të njëpasnjëshme, madje të kalosh edhe provime kombëtare….

GogoCast -Lindita Çela

Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin tregon në GogoCast detaje nga puna e saj, duke folur mbi
Gogo.al

SHORT

NEWS

GogoCast -Lindita Çela
By
Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin
Një propozim për frenimin e kriminalitetit
By
Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata
Si zhvillohet një revolucion në 2023-shin, “leksion” nga fronti opozitar
By
Meqë qeveria Rama nuk u rrëzua dhe me gjasë pasi të mbarojë skulpturën që kishte nisur do shkojë serbes-serbes në

SHORT

NEWS

GogoCast -Lindita Çela
By
Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin
Një propozim për frenimin e kriminalitetit
By
Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata
Si zhvillohet një revolucion në 2023-shin, “leksion” nga fronti opozitar
By
Meqë qeveria Rama nuk u rrëzua dhe me gjasë pasi të mbarojë skulpturën që kishte nisur do shkojë serbes-serbes në
0 view 2 mins
Gogo.al

Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin tregon në GogoCast detaje nga puna e saj, duke folur mbi gazetarinë investiguese, duke komentuar sfidat që e ndjekin por po kështu duke dhënë edhe sugjerime praktike për gazetarët e rinj.

Cilat janë disa nga hulumtimet më të forta të Çelës?

1-Në vitin 2020, shkrimi për zbulimin e qendrës së call centër-it të zotëruar nga Amant Josifi, ish-ortaku i vëllait të kryeministrit Rama, vlerësohet si çmimi më i mirë investigativ në konferencën e  Gazetarëve Investigativë për Evropën.

2-Fabrika e Mashtrimit, një cikël shkrimesh të publikuara në rrjetin investigativ OCCRP, ekspozuan punën e një një grupi mashtrues me bazë në Kiev që nëpërmjet linjave të call-centerit  mashtronin të moshuarit në Evropë.

3-Në vitin 2017, Lindita Çela ishte pjesë e grupit të gazetarëve që u nderuan me çmimin “Global Shining Light” në Konferencën Globale të Gazetarisë Investigative 2017 në Johannesburg. Hetimi zbuloi një tubacion armësh midis Evropës Qendrore dhe Lindore dhe Lindjes së…

Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin tregon në GogoCast
/ Apr 28
Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin tregon në GogoCast
/ Apr 28
Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin tregon në GogoCast
/ Apr 28
Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin tregon në GogoCast
/ Apr 28

SHORT

NEWS

GogoCast -Lindita Çela
By
Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin
Një propozim për frenimin e kriminalitetit
By
Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata
Si zhvillohet një revolucion në 2023-shin, “leksion” nga fronti opozitar
By
Meqë qeveria Rama nuk u rrëzua dhe me gjasë pasi të mbarojë skulpturën që kishte nisur do shkojë serbes-serbes në

SHORT

NEWS

GogoCast -Lindita Çela
By
Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin
Një propozim për frenimin e kriminalitetit
By
Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata
Si zhvillohet një revolucion në 2023-shin, “leksion” nga fronti opozitar
By
Meqë qeveria Rama nuk u rrëzua dhe me gjasë pasi të mbarojë skulpturën që kishte nisur do shkojë serbes-serbes në

SHORT STORIES

GogoCast -Lindita Çela
Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së;
Gogo.al
Një propozim për frenimin e kriminalitetit
Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh
Gogo.al
SPORT NEWS
Valmora Gogo 28, Apr 2 mins
0 2 mins
Gogo.al

Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin tregon në GogoCast detaje nga puna e saj, duke folur mbi gazetarinë investiguese, duke komentuar sfidat që e ndjekin por po kështu duke dhënë edhe sugjerime praktike për gazetarët e rinj.

Cilat janë disa nga hulumtimet më të forta të Çelës?

1-Në vitin 2020, shkrimi për zbulimin e qendrës së call centër-it të zotëruar nga Amant Josifi, ish-ortaku i vëllait të kryeministrit Rama, vlerësohet si çmimi më i mirë investigativ në konferencën e  Gazetarëve Investigativë për Evropën.

2-Fabrika e Mashtrimit, një cikël shkrimesh të publikuara në rrjetin investigativ OCCRP, ekspozuan punën e një një grupi mashtrues me bazë në Kiev që nëpërmjet linjave të call-centerit  mashtronin të moshuarit në Evropë.

3-Në vitin 2017, Lindita Çela ishte pjesë e grupit të gazetarëve që u nderuan me çmimin “Global Shining Light” në Konferencën Globale të Gazetarisë Investigative 2017 në Johannesburg. Hetimi zbuloi një tubacion armësh midis Evropës Qendrore dhe Lindore dhe Lindjes së Mesme me vlerë 1.2 miliardë euro. Pas publikimit të historisë, Bashkimi Evropian njoftoi se do të monitoronte rrjedhën e armëve dhe disa vende rishikuan politikat e tyre.

Çela rrëfen në këtë bisedë se pse do t’i thoshte “JO” ftesës së kryeministrit në Podcastin që ky i fundit po realizon.

MORE ARTICLES IN THIS CATEGORY

SHORT

NEWS

GogoCast -Lindita Çela
By
Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin
Një propozim për frenimin e kriminalitetit
By
Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata
Si zhvillohet një revolucion në 2023-shin, “leksion” nga fronti opozitar
By
Meqë qeveria Rama nuk u rrëzua dhe me gjasë pasi të mbarojë skulpturën që kishte nisur do shkojë serbes-serbes në

SHORT

NEWS

GogoCast -Lindita Çela
By
Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin
Një propozim për frenimin e kriminalitetit
By
Që të marrësh dëftesën e shkollës 9-vjeçare apo asaj të mesme të duhet të kalosh orë e orë të gjata
Si zhvillohet një revolucion në 2023-shin, “leksion” nga fronti opozitar
By
Meqë qeveria Rama nuk u rrëzua dhe me gjasë pasi të mbarojë skulpturën që kishte nisur do shkojë serbes-serbes në
0 2 mins
Gogo.al

Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin tregon në GogoCast detaje nga puna e saj, duke folur mbi gazetarinë investiguese, duke komentuar sfidat që e ndjekin por po kështu duke dhënë edhe sugjerime praktike për gazetarët e rinj.

Cilat janë disa nga hulumtimet më të forta të Çelës?

1-Në vitin 2020, shkrimi për zbulimin e qendrës së call centër-it të zotëruar nga Amant Josifi, ish-ortaku i vëllait të kryeministrit Rama, vlerësohet si çmimi më i mirë investigativ në konferencën e  Gazetarëve Investigativë për Evropën.

2-Fabrika e Mashtrimit, një cikël shkrimesh të publikuara në rrjetin investigativ OCCRP, ekspozuan punën e një një grupi mashtrues me bazë në Kiev që nëpërmjet linjave të call-centerit  mashtronin të moshuarit në Evropë.

3-Në vitin 2017, Lindita Çela ishte pjesë e grupit të gazetarëve që u nderuan me çmimin “Global Shining Light” në Konferencën Globale të Gazetarisë Investigative 2017 në Johannesburg. Hetimi zbuloi një tubacion armësh midis Evropës Qendrore dhe Lindore dhe Lindjes së Mesme me vlerë 1.2 miliardë euro. Pas publikimit të historisë, Bashkimi Evropian njoftoi se do të monitoronte rrjedhën e armëve dhe disa vende rishikuan politikat e tyre.

Çela rrëfen në këtë bisedë se pse do t’i thoshte “JO” ftesës së kryeministrit në Podcastin që ky i fundit po realizon.

Facebook
Instagram
YouTube
Follow by Email