Një histori e pazakontë e shkruar nga “Forbes” që tregon filantropinë e Charles Feeney-t, bashkëthemeluesit të dyqaneve Duty Free, i cili dhuroi gjithë pasurinë e tij.

Fenney në katër dekadat e fundit ka dhuruar rreth 8 milardë dollar për bamirësi, te universitetet dhe fondacionit të tij “Filantropitë e Atlantikut”.

Lexoni këtu Shkrimin e Forbes-it

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)