Ky shkrim ka të rëndësishëm jo vetëm informacionin që sjell por edhe këndin. E keni menduar ndonjëherë pozitivisht mërzinë që përjetoni?

Autori është një student që po formohet në universitetet shqiptare, duke shenjuar kështu një nga ato rastet kur të rinjtë sjellin produkt gjë që thyen paragjykimet mbi edukimin e tyre në institucionet shqiptare.

Lexim të frytshëm!

Mërzia mund të sjellë idetë më brilante

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)