Një sintezë mbi transformimin e medies në Shqipëri. Kushdo i interesuar mbi mënyrën si media ka ndryshuar në 30 vjet do të gjejë në intervistën e dhënë nga Lutfi Dervishi disa nga problematikat që e kanë shoqëruar dhe e shoqërojnë.

Si ka ndodhur që media online sot ka më shumë liri, duke konkuruar atë tradicionale?

Lexim të frytshëm!

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)