Malko gjendet pranë njerëzve që do, ka trashëguar biznesin e babait, po mendon të diversifikojë produktet e të orientohet drejt shërbimit dhe të gjitha këto po i bën në Lushnjë.

Me këmbë në tokë, i riu që studion për Marketing Ndërkombëtar dhe Logjistikë e di shumë mirë se kur përpiqesh të japësh maksimumin, gjithnjë ia arrin.

“Me hapa të vegjël mund të ecet para”, rrëfen Malko Rojba që të përfshin në entuziasmin e vet prej një të riu.

Jo vetëm që nuk e ka lënë Shqipërinë por ka parë në vendin e tij mundësi të jashtëzakonshme zhvillimi.

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Artikull i Mëparshëm

GogoCast – Ylli Manjani

Leave a Reply

  • (not be published)