Në zemër të arsyeve se pse gazetaria investigative në Shqipëri ndesh në pengesa.

Ky shkrim i Artan Ramës trajton aspektin juridik të problematikës, i parë ky nga këndi i gazetarëve investigativë por po ashtu i shoqëruar me fakte se pse Komisioneri për të Drejtën për Informim nuk ndihmon punën e gazetarëve shqiptarë.

Lexim të frytshëm!

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)