Në këtë vaksifushatë sipas këtij hulumtimi kryeministri Edi Rama manipulon me vaksinën kineze “Sinovac”.

Një shkrim i Lapsi.al që ia vlen të lexohet sepse hedh dritë jo vetëm mbi fushatën politike të Ramës por mbi të gjitha mbi situatën e vaksinave, për të cilat jemi të gjithë të interesuar duke qenë se kanë lidhje me shëndetin tonë.

Lexim të frytshëm!

https://lapsi.al/2021/04/03/ku-manipulon-rama-per-vaksinen-kineze-sinovacvideo/

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)