“Jemi në luftë”, thotë në GogoCast Sokol Shameti, gazetar dhe aktivist politik.

Çfarë duhet të bëjmë për të dalë prej saj?!

Ndiqeni këtë bisedë, e cila përmban jo vetëm lexim të kthjellët të ngjarjeve të fundit në Shqipëri, si ajo e Velipojës apo aksidenti i Vlorës por mbi të gjitha jep disa zgjidhje. E para? Organizimi politik.

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)