Regjisori Robert Budina në një bisedë për serialin më të ri televiziv “Katrori i Pushtetit”.

Ide mbi shoqërinë shqiptare, forcën e pushteteve, lidhjen e pashmangshme mes medies, politikës, drejtësisë, biznesit e krimit.

Një rezonancë mbi shoqërinë shqiptare dhe se si mund ta bëjmë më të mirë atdheun.

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Artikull i Mëparshëm

GogoCast – Sokol Shameti

Leave a Reply

  • (not be published)