Si u përgjigjet Ervin Goci atyre që thonë se kullat tregojnë zhvillimin në Tiranë?! Po pyetjes pse opozita nuk na ofron një version më të mirë të qytetit?!

Në një bisedë në GogoCast, Goci, lektor në Universitetin e Tiranës dhe aktivist shtjellon pikëpamjet e tij mbi modelin e qytetit, daljen jashtë piste të Partisë Demokratike, lëvizjet e reja politike dhe hetimet e fundit të SPAK-ut.

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Artikull i Mëparshëm

GogoCast-Erjona Rusi

Artikulli Tjetër

GogoCast – Ylli Manjani

Leave a Reply

  • (not be published)