Një bisedë me ekonomistin Endrit Yzeiraj mbi ekonominë, politikën, zhvillimin por edhe si është të jesh intelektual në Shqipëri.

Nëpërmjet një mundësie që na jep teknologjia për regjistrim, edhe në këtë situatë të vështirë pandemie që po kalojmë.

Shpjegim i thjeshtëzuar i Yzeirajt për pyetje thelbësore si: pse jemi kaq të varfër dhe si mund të dalim prej saj.

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Artikull i Mëparshëm

GogoCast- Shqiprim Arifi

Artikulli Tjetër

GogoCast-Besmira Nushi

Leave a Reply

  • (not be published)