Një intervistë me Elton Debreshin, minatorin që do kandidojë në zgjedhjet e 25 prillit,mbështetur nga minatorë e ish-minatorë për të çuar zërin e tyre në parlament duke kërkuar kushte më të mira pune e pagese.

Debreshi, baba i 4 fëmijëve dhe brezi i tretë i minatorëve në familje që ka mbledhur deri më tani 420 firma, tregon qartë në këtë bisedë se cilat janë problemet reale me të cilat ata ndeshen në miniera.

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Artikull i Mëparshëm

GogoCast-Edon Qesari

Artikulli Tjetër

GogoCast-Arbër Zaimi

Leave a Reply

  • (not be published)