Pas protestës Tiranë 2020- Një lexim dhe analizë e saj me qëllimin e thellimit mbi problemet e shoqërisë shqiptare.

Të rinjtë, intelektualët, mediet, qeveritë, komunikimi, e ardhmja. Këto janë disa nga pikat e trajtuara gjatë bisedës me pedagogun Edon Qesari, me lupën te protesta dhe dinamikat që ajo solli.

Shikim dhe dëgjim të këndshëm!

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)