Intervistë me Arbër Zaimin, anëtarin e Kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje, mbi zhvillimet politike në Kosovë dhe Shqipëri.

A ka hequr dorë Albin Kurti nga kundërshtimi i shkëmbimit të territoreve me Serbinë?!

Çfarë ndodhi me zgjedhjet e 25 prillit në Shqipëri sipas Vetëvendosjes? Zaimi zbulon se “VV” ka plane në vjeshtë për Shqipërinë.

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)