Kushdo që është i interesuar mbi gazetarinë shqiptare dhe gjendjen ku ndodhet ajo do të gjejë në këtë intervistë shumë përgjigje.

E parë nga larg, po aq edhe nga afër, Kapllani tregon pse nuk kemi gazetari investigative, pse duhen krijuar filtra të rinj për informacionin që vjen nga mediat sociale si dhe çfarë marrëdhëniesh ka media me politikën dhe si duhet t’i ketë.

Një nga intervistat e rralla që të bie rasti të gjesh në shumësinë e sensionales mediatike në vend.

Lexim të frytshëm!

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)