Ervis Alia u kthye nga Suedia për të punuar me talentin e tij, trashëguar prej të parëve. Ervisi na motivon të mos e braktisim atdheun tonë por të eksplorojmë potencialin e tij. I riu krijon vepra artistike me leshin e kafshëve.

Ervisi na inkurajon të kemi guximin për të ndjekur pasionet tona dhe për të eksploruar mundësitë e artit dhe të krijimtarisë në atdhe.

“Kohë të vështira nxjerrin njerëz të fortë”, thotë Ervisi që jeton në Fushë-Arrëz.

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Artikull i Mëparshëm

Samiu zgjodhi Shqipërinë

Leave a Reply

  • (not be published)