Çfarë janë demagogët? Si funksionojnë ata? Si duan t’i bindin masat?

Këto janë disa nga pyetjet, përgjigjet e të cilave gjenden në këtë shkrim të një autori anonim, Erl Kodra.

Në këtë analizë interesante e të thelluar i jepet përgjigje edhe pyetjes: Po Edi Rama a është një demagog?

Lexim të frytshëm!

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)