Shkrimi analizon opsionet pro dhe kundër shkollës këto kohë pandemie.

Autorja e “The New Yorker” i përgjigjet me të dhëna, burime dhe një kënd personal pyetjes: A duhet ta dërgoj fëmijën tim në shkollë?

Lexim të frytshëm!

https://www.newyorker.com/news/news-desk/should-you-send-your-child-back-to-school-during-the-pandemic?fbclid=IwAR32bxOJ5_0NPG3he_az_MmvY7uTFFP26PSUJ5CxVxAluHH22KZ9Sr_yZvk

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)