Dy vite pas tërmetit shkatërrimtar të 26 nëntorit, të dëmtuarit po përballen me vonesa dhe paqartësi se kur do të futen në “shtëpitë e reja”.

Përveç disa banesave individuale, ende asnjë kompleks masiv nuk ka përfunduar, ndërsa, nga ana tjetër, vendime të dyshimta dhe kontradiktore kanë rritur faturën e rindërtimit, duke ngritur pikëpyetje mbi arsyet që qëndrojnë pas tyre.

Lexoni hulumtimin e Investigative Network Albania.

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)