Dy shkrime nga autorë të ndryshëm për të njëjtën tematikë na ndriçojnë për atë që me të drejtë Sokol Çunga e quan “Delevizioni”.

Ndërsa Endri Shabani, nëpërmjet analizës që i bën një shembulli konkret, atij se si televizionet në Shqipëri i lënë hapësirë një personazhi si Alfred Çako që flet për vaksinat edhe pa patur formim mjekësor, na e bën temën shumë më të prekshme.

Lexim të frytshëm!

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)