STICKY POST

DREJTËSI DUKE REFORMUAR LEKSIKUN

16 secs
Universiteti privat në Massachusetts, Brandeis miratoi një listë fjalësh që duhen shmangur nga përdorimi për të mos prekur studentët dhe pedagogët e identifikuar si Black, ku tërhoqi vëmendje fjala picnic. Sipas një shpjegimi etimologjik popullor,