STICKY POST
Nov 29, 2022

Dua Lipa i kuroi egon atdheut

6 mins
Nuk kemi parë ndonjë vënie shpatullash të tilla siç Dua Lipa bëri dje. Shpatulla përballë denigrimesh e ofendimesh ndaj shqiptarëve të të njëjtit gjak me të, në vendin që e zhvilloi e i dha famën
STICKY POST
Aug 14, 2022

GogoCast – Fabian Zhilla

26 secs
Fabian Zhilla, ekspert i sigurisë publike dhe pedagog i së drejtës së fundmi ka ndërmarrë një nismë në krijimin e një peticioni për të mbledhur firma me qëllim rritjen e ndërgjegjësimit të shoqërisë dhe tërheqjen