STICKY POST
Sep 25, 2023

Izmiri zgjodhi Shqipërinë

11 secs
Izmir Bahja është skulptori i ri që ka vendosur të ndërtojë të ardhmen artistike në Shqipëri. Ai përdor materiale të ndryshme si mermeri, argjila, druri dhe metali për të krijuar skulptura për artdashësit në Tiranë.
STICKY POST
Aug 25, 2023

Josiana zgjodhi Shqipërinë

3 mins
Josiana Fullani është e reja e talentuar që ka vendosur të investojë në Shqipëri. Ajo mban rolin e menaxheres së projekteve pranë kompanisë “Commercey” dhe drejton me sukses projekte të ndryshme në fushën e biznesit
STICKY POST
Jul 25, 2023

Shpëtimi zgjodhi Shqipërinë

2 mins
Shpëtim Dervishi është një i ri 28-vjeçar shqiptar me vizion, që ka arritur të ngrejë një “Start Up” të suksesshëm në Shqipëri. Ai është një shembull frymëzues për të gjithë ata që duan të ndjekin
STICKY POST
Apr 28, 2023

GogoCast -Lindita Çela

2 mins
Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin tregon në GogoCast detaje nga puna e saj, duke folur mbi