Jul 2, 2021
STICKY POST

GogoCast – Sokol Shameti

35 secs
“Jemi në luftë”, thotë në GogoCast Sokol Shameti, gazetar dhe aktivist politik. Çfarë duhet të bëjmë për të dalë prej saj?! Ndiqeni këtë bisedë, e cila përmban jo vetëm lexim të kthjellët të ngjarjeve të
Jun 25, 2021
STICKY POST

GogoCast-Arbër Zaimi

34 secs
Intervistë me Arbër Zaimin, anëtarin e Kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje, mbi zhvillimet politike në Kosovë dhe Shqipëri. A ka hequr dorë Albin Kurti nga kundërshtimi i shkëmbimit të territoreve me Serbinë?! Çfarë ndodhi me zgjedhjet