Apr 28, 2023
STICKY POST

GogoCast -Lindita Çela

2 mins
Lindita Çela, gazetare me një përvojë mbi 20-vjeçare në Shqipëri, tani pjesë e OCCRP –së; Projekti për Raportimin mbi Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin tregon në GogoCast detaje nga puna e saj, duke folur mbi
Nov 29, 2022
STICKY POST

Dua Lipa i kuroi egon atdheut

6 mins
Nuk kemi parë ndonjë vënie shpatullash të tilla siç Dua Lipa bëri dje. Shpatulla përballë denigrimesh e ofendimesh ndaj shqiptarëve të të njëjtit gjak me të, në vendin që e zhvilloi e i dha famën
Aug 14, 2022
STICKY POST

GogoCast – Fabian Zhilla

26 secs
Fabian Zhilla, ekspert i sigurisë publike dhe pedagog i së drejtës së fundmi ka ndërmarrë një nismë në krijimin e një peticioni për të mbledhur firma me qëllim rritjen e ndërgjegjësimit të shoqërisë dhe tërheqjen