Një shkrim interesant, ku kombinohen aftësitë gazetareske dhe ato të kërkimit shkencor.

“Haaretz” pyet 10 të rinj izraelit lidhur me atë që mendojnë për politikën e problemet që zgjidh apo që shkakton. Puna është planifikuar në formën e një fokus grupi, ku të rinjtë japin mendimin e tyre për të njëjtat pyetje.

Përveç vlerës në përmbajtje, shkrimi shoqërohet edhe me një komunikim vizual shumë cilësor, gjë që lehtëson thellimin në të.

Çfarë kalon në mendjen e këtyre të rinjve?

Lexim të frytshëm!

 

Tako gjeneratën që ka në dorë të ardhmen e Izraelit

Valmora Gogo është gazetare dhe lektore e Komunikimit dhe e Gazetarisë. Prej 17 vitesh ajo kontribuon në hapësirën mediatike në Shqipëri, duke nisur që prej gazetës Shekulli e deri te mediet online si Newsbomb.al, Shuplaka.al dhe Hashtag.al. Gogo mban gradën “Doktor në Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” dhënë nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës. E fokusuar në kërkim dhe kryesisht në politikë, Gogo kujdeset në informimin e saktë të opinionit publik shqiptar.

Leave a Reply

  • (not be published)